FANDOM


ik ben een eerste jaar student op het MBO niveau 3 eerste verkoper. voor deze opleiding ga ik de gedurende 2de jaar bezig met mijn eigen winkelplan. dit is een plan wat origineel moet zijn een winkelformule die hier nog niet bestaat en haal baar zou moeten zijn. nu ben ik met het idee gekomen om een Harry Potter winkel te ontwerpen, nu weet ik dat er in Utrecht een Harry Potter winkel op station zit maar hier wil ik een andere winkel formule gebruiken.

de winkel naam is Diagon alley mijn zusje is met deze naam gekomen en eigenlijk alleen Harry Potter fans zullen hem echt snappen. het idee is als volgt:

het gebouw heeft 5 verdiepingen in de kleder, 1ste, 2de en 3de verdieping komen alle afdelingen te zitten en kun je daar alle maal spullen halen wat met die afdeling te maken heeft. de afdelingen onderscheiden zich ook weer door dat ze alle maal hun eigen huiskleur hanteren. op de begaande grond kun je van alles kopen wat met Harry Potter te maken heeft en alle extra verhalen die Harry Potter heeft. 

dit is zo beetje de eerste opzetten laat weten wat jullie er van vinden en of jullie ideeën hebben 

xx